دیدار با آقای دکتر نیلی ثانی

امروز شنبه اول اردیبهشت ماه 97، تعدادی از اعضای تیم اجرایی طرح (آقایان دکتر میکانیکی، دکتر خسروی و سرکار خانم دکتر پور) با آقای دکتر نیلی ثانی دیدار و گفتگو کردند. در ابتدای این جلسه، که به پیشنهاد آقای دکتر خسروی، به منظور ادای احترام و کسب تجربه از مجری پیشین طرح سند راهبردی، در اولین روز کاری گروه تشکیل شد، آقای دکتر میکانیکی در خصوص طرح پژوهشی فعلی برای بازنگری سند راهبردی و تدوین برنامه پنجساله دانشگاه مقدماتی را بیان نموده، از آقای دکتر نیلی درخواست کردند که در خصوص انجام طرح در مرحلۀ پیشین و چالشهای پیش رو تجربیات خویش را در اختیار گروه کاری طرح فعلی قرار دهند. سپس دکتر نیلی ضمن تشکر از بابت تشکیل این جلسه، نکات ذی قیمتی در خصوص تاریخچه انجام این طرح بیان نموده، بر موارد زیر در خلال انجام طرح تأکید کردند:

• بررسی دقیق و اولویت بندی اسناد بالادستی
  • تعریف حوزه نفوذ دانشگاه بیرجند
  • بررسی گزارشات شورای عالی فرهنگی
  • نحوه مدیریت پانلهای بحث تخصصی بگونه ای که بحثها از مسیر اصلی خویش منحرف نشوند.
  • نگاه ملی و منطقه ای به مأموریت دانشگاه
  • و نکات و ظرایف موردنیاز برای اجرای بهینه طرح

در خلال جلسه بنا به موقعیت، مجری و همکاران طرح سوالات خویش را از آقای دکتر نیلی مطرح و موارد چالشی مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.