ارزشهای محوری دانشگاه بیرجند

ارزشهای محوری سند قبلی:

• برنامه‌ریزی در جهت افزایش نقش دانشگاه در وحدت، انسجام و اقتدار ملی و با هدف توسعه و تحکیم استقلال همه جانبه کشور.
  • تقویت و حمایت از هویت ملی مبتنی بر الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت.
  • شایسته‌سالاری در جذب، بکارگیری و مدیریت‌های آموزشی و تحقیقاتی مبتنی بر تعهد و تخصص.
  • احترام به آزادی‌های مشروع اعضای هیأت علمی و دانشجویان و حفظ کرامت انسانی کلیه افراد بگونه‌ای که بتوانند در چارچوب مقررات کشوری با و اطمینان به فعالیت‌های علمی خود مشغول باشند.
  • احترام به نخبگان و تکریم منزلت عالمان به مثابه سرمایه‌های علمی دانشگاه و کشور.
  • مسئولیت‌پذیری، رعایت اصول و اخلاق اسلامی و خط‌مشی‌های سازمانی در زمینه‌های آموزشی، تحقیقاتی فرهنگی و اجرایی.
  • تلاش برای ارتقای مستمر کیفیت و بهره‌وری فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی دانشگاه.
  • استقبال از مشارکت فعالانه نخبگان، اعضای هیات علمی و کارمندان در اجرای برنامه سند راهبردی و فراهم آوردن زمینه‌های لازم برای آن.

ارزشهای محوری جدید:

• مسئولیت‌پذیری، قانون مداری و پایبندی به اصول و ارزشهای اسلامی- ایرانی.
  • استقلال، انسجام و اقتدار ملی.
  • شایسته‌سالاری مبتنی بر تخصص و تعهد در جذب نیروی انسانی.
  • آزاداندیشی و احترام به آزادی های مشروع افراد و حفظ کرامت انسانی آنها.
  • احترام به نخبگان و تکریم منزلت عالمان به مثابه سرمایه های علمی دانشگاه و کشور.
  • کیفیت و بهره‌وری فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی دانشگاه.
  • مشارکت فعالانه نخبگان، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان.
  • شاگردپروری