بررسی و مرور برنامه‌های عملیاتی دانشکده‌ها

جلسۀ مرور و بررسی برنامه‌های عملیاتی دانشکده‌ها از ساعت 6 الی 9 روز سه شنبه 97/11/30 در اطاق ریاست دانشگاه، و با حضور آقای دکتر احمد خامسان رییس دانشگاه، آقای دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و آقای دکتر محمد حسین خسروی مجری طرح بازبینی سند راهبردی تشکیل گردید. در این جلسه برنامه‌های عملیاتی تک‌تک دانشکده‌ها مرور و تصمیمات زیر اتخاذ شد:

• مقرر شد تمامی درخواست‌های مربوط به ایجاد دوره‌ها و رشته‌های تحصیلی در تمامی مقاطع، توسط گروه برنامه‌ریزی و توسعۀ آموزشی دانشگاه بررسی و ضمن تطبیق آنها با سیاست‌های کلان وزارت عتف، راهبردهای کلان دانشگاه و همینطور شاخص‌های راهبردی هیأت امنا، در خصوص امکان‌پذیری، ضرورت و یا عدم ضرورت آنها اعلام‌نظر شود.
  • مقرر شد برنامه‌های عملیاتی دانشکده‌ها (از قبیل ایجاد مراکز پژوهشی، مجلات و …) که با حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه مرتبط هستند به این حوزه ارجاع و در خصوص آنها اعلام نظر شود.
  • مقرر شد حوزه‌های ستادی دانشگاه (معاونت‌های پنجگانه) در خصوص سیاست‌ها و برنامه‌های عملیاتی تکلیفی خود به دانشکده‌ها اعلام‌نظر نمایند.