جلسه ارزیابی کمی عوامل چهارگانه SWOT دانشکده ها

روز یکشنبه 9 دیماه 1397 جلسه کمیته های تخصصی راهبردی دانشکده ها با تیم تحقیق سند راهبردی در محل سالن علامه فرزان دانشکده ادبیات برگزار شد. در این جلسه دو اقدام مهم در راستای تدوین سند راهبردی انجام شد. در ابتدای جلسه پس از عرض خیرمقدم و ارائه توضیحات مجری طرح، آقای دکتر خسروی، عوامل چهارگانه نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت ها و تهدیدهای دانشکده ها توسط اعضای محترم کمیته های راهبردی دانشکده ها ارزیابی کمّی شد. برای این منظور فایل راهنمای زیر مورد استفاده قرار گرفت:

پس از پایان ارزیابی کمّی عوامل چهارگانه، مجری طرح در خصوص نحوه تدوین برنامه های عملیاتی ذیل راهبردهای کلان تدوین شده در هر دانشکده و زمان انجام اینکار توضیحاتی را ارائه دادند. مقرر شد دانشکده ها طی هفته جاری زمانی را برای اینکار در نظر گرفته، جلسه ای با حضور یکی از اعضای تیم تحقیق برگزار و نسبت به تدوین برنامه های عملیاتی اقدام کنند.